Подборка: Новости Молдовы, 22 май 2019

Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV)

2:40
13 КОММЕНТАРИЕВ
Настя 🌸
Настя 🌸
Haus !!!*
Настя 🌸
Настя 🌸
In ziua de azi baietzii is mai disteptz ca fetele...*
Настя 🌸
Настя 🌸
Mio placut prima fata sh apoi o casit!!!
Настя 🌸
Настя 🌸
nu , da
Alexandru Lesan
Alexandru Lesan
kapitala SUA Falosgrad
A B
A B
Daca faci acelasi lucru in SUA si intrebi unde este Moldova? Ei ar putea sa nu stie in genere si prima data sa auda.
ツ♥Popescu☻ړײ※👊 ♪M㋛™۩۞۩♛
ツ♥Popescu☻ړײ※👊 ♪M㋛™۩۞۩♛
Bravo baietii na-u dat-o in bara ca unele
igor erhan
igor erhan
da de ce pe masina ambulantei scrie ambulanta?
♥ Renata ♥
♥ Renata ♥
Lasa ca e bine, stiau toti de fapt, care e capitala, dar camera, microfonul,surprinderea...ca la examen s-apoi cand ii arata si ii intreaba pe romani -aceea in genere nu stiu PE CE PLANETA TRAIESC !!!
Platon L
Platon L
nu aveti cu ce va ocupa ?
☞▓♚Ḿάxì₥♚▓ ☜
☞▓♚Ḿάxì₥♚▓ ☜
nui de mirare
vlada nicolaev
vlada nicolaev
Mdaa..mentalitate sexista,adica numai barbatul din cuplu e destept da? Daca nu era,femeia se dadea de rusine. Schimbativa mentalitatea oameni buni nu sexul determina inteligenta unei persoane,de ce barbatuu trebuie sa fie mai destept? Femeile poate sa fie mult mai destepte. Atita lupta pentru depturile femeilor si societatea nu mai evolueaza!
Stipan ivanovici Hanganu
Stipan ivanovici Hanganu
Varu tu esti bravo

Раскадровка

Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV)
Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV) Видео: Care este capitala SUA? (Frica de microfon la JurnalTV)