22 май 2019

Наш танець на День Перемоги

Ариана Герасин
3:24
9 КОММЕНТАРИЕВ
Мариана Герасин
Мариана Герасин
Найкращі.
Антонина Чернова
Антонина Чернова
молодци дети
Сергей Домбровский
Сергей Домбровский
​це моє місто і воно найкраще в світі...
НЕОНИЛА ФЕДЧУК ( Поликевич)
НЕОНИЛА ФЕДЧУК ( Поликевич)
З ким Ви спілкуєтеся, люди добрі? І з якого приводу? Цей, так званий Алекс сам пише, сам собі відповідає і сам не знає, чого хоче. Ця дискусія не варта уваги, як кажуть в Росії "выеденного яйца". Є така категорія людей, яким усе не так. Не так - не дивіться. Зробіть краще і показуйте. А діти наші - молодці. І місто наше - маленька Швейцарія (не вірите, приїдьте і переконайтеся). І взагалі, все у нас, дякувати Богу добре. І свято Перемоги ми святкуємо (хоча декого це дуже бісить), і мову нашу солов'їну любимо, чого і вам усім бажаємо. Не робіть з "мухи слона", у вас нічого не вийде. У Росії живуть прекрасні люди, які адекватно оцінюють усі події і знають, що все зовсім не так, як думає і вважає якийсь Алекс, який боїться показати, хто він є насправді. Знаємо ми таких алексів, їх час минає. Привіт з прекрасного українського ВОЛОЧИСЬКА!
нина шутяк
нина шутяк
Тильки в нас поруч таки чудови танцюристи .Ми теж святкували .. Тому що память ще жива и кожна родина чекала цього дня
ЛЮБОВЬ ДИДЫК
ЛЮБОВЬ ДИДЫК
Дети вы хорошо танцевали молодцы!!!
Віталій Меланіч
Віталій Меланіч
Діти МОЛОДЦІ і хореограф СУПЕР!!!
ЛЮДМИЛА Коткова
ЛЮДМИЛА Коткова
Молодцы девчонки и мальчишки! Зажигательный танец и все остальные танцы отличные. Наблюдаем и болеем за вас. Успехов в выступлениях, руководителям - респект!
Екатерина Новицкая
Екатерина Новицкая
Молодці,хореографу респект!

Раскадровка

Наш танець на День Перемоги
Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги Видео: Наш танець на День Перемоги